DE BEHANDELING EN

PERSOONLIJKE COACHING

 

TIP:
Uit veel gehoorde reacties van klanten weet ik inmiddels dat “de grote dag” best wel spannend kan zijn. Alsof je een soort van operatie moet ondergaan. Je weet dat het goed voor je is maar ziet er tegelijkertijd tegenop. Wat jou kan helpen is om je aandacht te richten op de opluchting die je straks gaat voelen omdat je geen behoefte meer hebt om te roken en maak nu op dit moment eens een lijst van de redenen waarom je wilt stoppen? Dan weet je dat je daar straks geen last meer van hebt. En het is een prettig geheugensteuntje.
Stop dit geheugensteuntje duidelijk zichtbaar in je portemonnee of tas!

De hypnose sessie en persoonlijke coaching:

Nadat je via deze website een afspraak gemaakt hebt, krijg je een vragenformulier toegestuurd met het verzoek deze binnen 2 dagen weer terug te sturen. Ik heb een aantal van deze gegevens weer nodig voor je persoonlijk op maat gemaakte hypnose sessie.

Op de dag van de afspraak vind de hypnose sessie in de praktijk plaats. (Hinkenkamp 34, Ruinen)
Denk niet dat je volledig van de wereld bent tijdens de hypnose sessie. Meestal ervaar je naast een diepe ontspanning tegelijkertijd een helderheid. Het lichaam is heel ontspannen, het denken (malen, ratelen) in het hoofd is volledig stopgezet of ver weg als achtergrond geluid aanwezig,  zodat de boodschappen voor je onderbewuste helder, krachtig en diep binnenkomen.

Op de dag van de hypnose sessie maken we gelijk 3 afspraken voor de coachingsessies die plaatsvinden via skype, telefoon, of google hangout.
Deze sessies duren ongeveer 15 minuten.
Naast deze sessies krijg je bijna ELKE DAG nog extra coaching via whats app, sms, of mail. (eventueel nog via een andere app)
De eerste twee weken gebeurt dat elke dag, en de derde en vierde week om de dag.

Je krijgt daarnaast ook nog een hypnose sessie voor thuis.
Die stuur ik die via een link van “We Transfer” toe in zowel een wav als mp3 versie.
Deze sessie om de dag thuis beluisteren is een bijzonder krachtig extra hulpmiddel.
Mocht het nodig zijn dan kan ik de sessies ook op een cd voor je branden.

DENK ERAAN! NOOIT DEZE SESSIE TIJDENS HET (AUTO)RIJDEN OF BEDIENEN VAN MACHINES BELUISTEREN!!

Wat wordt er ingezet tijdens de coaching?

Ik kan van te voren niet precies aangeven wat ik in ga zetten. Immers de coaching is geheel persoonlijk op jou afgestemd.
Wel heb ik uiteraard een aantal vaste elementen die ik gebruik omdat deze hun krachtige effectiviteit hebben bewezen.
Dit zijn onder andere:
* Je eigen gedachtenpatronen (overtuigingen) ombuigen zodat ze mee in plaats van tegenwerken.
* Je energie in balans brengen middels Magnetiseren. (ook uitstekend geschikt om de reststoffen van het roken uit je aura te halen, waardoor je nog veel sneller niet meer taalt naar roken)
* Korte hypnose sessies ter aanvulling.
* Bloesemremedies van dr. Edward Bach adviseren. (ik verkoop ze niet zelf)
* Jou steeds vragen: Wat heb je op dit moment nodig? / Waar heb je “last” van?
Heel fijn om direct om direct de “klacht” aan te pakken zodat je motivatie scherp blijft.
Je motivatie om niet meer te hoeven roken!

Je bent niet alleen maar fysiek (lichamelijk) bezig om te stoppen met roken, je hele energiesysteem ondergaat deze verandering ook en reageert daar op haar eigen manier op. Vooral de emotionele en mentale laag zullen een krachtige veranderingsproces ondergaan. Op de home pagina staat onderstaand stukje ook geschreven:

Ik werk vanuit de holistische visie. Dat wil zeggen dat lichaam en geest als één geheel worden gezien, deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Het menselijk lichaam vormt een eenheid, wat betekent dat elk onderdeel in contact staat met de rest van het lichaam.
Als holistisch energetisch therapeut richt ik me op de samenhang tussen deze verschillende onderdelen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Tijdens de coaching is er aandacht voor jou als de gehele mens en de coaching is beslist niet bedoeld om alleen maar trucjes in te zetten zodat je stopt met roken. Ik ondersteun je om je motivatie : niet meer te hoeven roken zodanig kracht bij te zetten dat het in elke vezel van je lichaam duidelijk voelbaar is met als gevolg dat jij echt vanuit het diepst van je zelf kunt zeggen: Roken? nee, dat heb ik lang gedaan, maar het hoeft voor mij echt niet meer. En weet je wat? ik taal er ook niet meer naar, het is echt uit mijn systeem verdwenen. Het doet me niets meer als mensen in mijn omgeving nog roken. Ik zie het wel dat ze het doen, ik ruik de rook ook, maar ik verbind mij er emotioneel niet meer mee. Ik ben vrij!