06 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

Stoppen met roken door hypnose

Niets zo fijn als opgelucht zijn!

Hallo mijn naam is Petra Lucia Kalsbeek.
Petra Lucia Kalsbeek

Het holistische principe dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en op elkaar inwerken is iets wat voor mij een geldende waarde heeft. Dit principe pas ik al ruim 30 jaar toe in mijn werk. Ik ben geboren met mediamieke gaves / talenten en deze zijn gedurende mijn hele leven krachtig door ontwikkelt.

Op mijn andere website: www.yryda.nl kunt u zien dat ik lichamelijke en geestelijke klachten behandel met aurahealing, en vaak ook de combinatie gebruik van hypnose en aurahealing. 
De consulten aurareading / helderziende waarnemingen kunnen gezien worden als mediamieke coaching.
Er wordt meer achter dan voor de schermen gekeken op de punten waar u graag inzicht en verandering in wilt. Zo pakt u alle facetten aan en niet alleen maar wat zichtbaar is. Juist het zichtbare is de laatste fase van een gedachteproces die zich al heel lang in uw onderbewuste op zielsniveau afspeelt. 
(kijk voor gedetailleerde informatie hierover op de website van healingpraktijk YRYDA)

Als beroep beoefen ik het vak uit van: holistisch energetisch therapeut
Ik heb een aantal HBO studies gevolgd om op deze manier  profesionaliteit en kundigheid te kunnen bieden. Niets zo erg als een weekendtraining ergens volgen en je vervolgens als therapeut of deskundige profileren. Je weet voor de helft niet waar je mee bezig bent en kan hierdoor meer schade aanrichten dan goed doen. 
De HBO studies die ik gevolgd heb (en afgesloten met diploma) zijn bijvoorbeeld de Medische en Psychologische Basiskennis bij het NOGG. (www.nogg.nl ) 
Deze opleiding voldoet aan de eisen die de zorgverzekeraars stellen. Ook ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging.(BATC) 
Daarnaast heb ik de 4 jarige HBO opleiding  voor aurareading en aurahealing en chakra therapeut (bij Theresia Rook, studio Klankdruppels te Kampen) met veel plezier en goed gevolg afgelegd.

Vanaf mei 2020 ga ik mij verder verdiepen in het boeiende vak van hypnose, en ga de opleiding conversationele hypnose, zelfhypnose en geavanceerde regressie techniek doen bij Martijn Groenendal in DenHaag. Ik heb al vaker een masterclass bij hem gevolgd en het is bijzonder fijn om van zijn getalenteerdheid, deskundigheid en integriteit te mogen genieten en leren!

En een paar jaar geleden hebt ik de basis opleiding Hypnose gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland, van Edwin Selij.  
Daar werd op een gegeven moment een masterclass “stoppen met roken door hypnose” gegeven door Marcel Borst (Hypnosehuis Amsterdam) 
Marcel kreeg door deze masterclass mij na 40 jaar moeiteloos van het roken af!
Had je mij dit van te voren verteld dan was ik zeer sceptisch geweest en ik denk dat ik het stiekem niet geloofd had.
Ik was zo onder de indruk, met name van de moeiteloosheid, het gemak waarmee dit allemaal door de hypnose gepaard ging…
dat ik echt tot in mijn tenen voelde: Dit wil ik ook graag andere mensen laten ervaren!….
en onthoud: u geeft niets op, u krijgt juist iets terug!